De NeoGeo Arcade Stick Pro wordt aangekondigd door SNK

De NeoGeo Arcade Stick Pro wordt aangekondigd door SNK

SNK heeft de NeoGeo Arcade Stick Pro href="https://twitter.com/SNKPofficial/status/1171241092743696390" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>aangekondigd</b></a>, deze mini-console beschikt over twintig klassieke SNK-vechtspellen en kan op twee verschillende manier worden gebruikt.

Volgens SNK is dit nieuwste stukje hardware geïnspireerd door de NeoGeo CD-controller. Dit is dan ook terug te zien in het design van de Arcade Stick Pro. De mini-console kan switchen tussen twee modi: de joystickmodus en de consolemodus.

In de Joystick-modus steekt de de speler de controller in de NeoGeo-mini of pc. Op deze manier kan de speler de console als controller gebruiken.

NEOGEO

Bij de consolemodus is het de bedoeling dat spelers het apparaat met een HDMI-kabel koppelen aan een televisie. Op deze manier functioneert het apparaat zowel als controller, als console.

 

Spelers krijgen bovendien de mogelijkheid om zelf de button layout aan te passen. Daarnaast kan er een tweede NeoGeo Arcade Stick Pro worden aangesloten, zo kunnen de klassieke NeoGeo-spellen ook met zijn tweeën gespeeld worden.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de NeoGeo Arcade Stick, de ontwikkelaar geeft wel aan dat de lanceerdata per land of werelddeel kan verschillen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou