Sniper Ghost Warrior-reeks is meer dan elf miljoen keer verkocht

Sniper Ghost Warrior-reeks is meer dan elf miljoen keer verkocht

Alle games in de Sniper Ghost Warrior-franchise zijn bij elkaar opgeteld meer dan elf miljoen keer verkocht.

Dat heeft uitgever CI Games aangekondigd. "Ik ben blij dat we elf miljoen exemplaren hebben verkocht", meldt Marek Tyminski, de CEO van CI Games. "De franchise is belangrijk voor ons. We hebben veel geleerd van Sniper Ghost Warrior 3. Daarbij was Sniper Ghost Warrior Contracts een succesvolle lancering - er zijn meer dan een miljoen exemplaren van verkocht."

De Sniper Ghost Warrior-reeks legt zoals de naam al doet vermoeden de nadruk op van een afstand vijanden uitschakelen met een sluipschuttersgeweer en stealth. Ergens in dit kwartaal moet Sniper Ghost Warrior Contracts 2 uitkomen op Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Sniper Ghost Warrior

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

mooi, maar de serie krijgt toch niet hele goede gebruikers reviews op steam. Vergeleken met sniper elite 3 en 4 dan.

0
test

@gotcha123 Sniper Elite 3 een tijd terug gekregen van een vriend maar die game serie is ook heel matig hoor in mijn optiek. Het is geen echte tactische stealth waarbij je zelf keuzes maakt, eerder gewoon de route doorlopen die de makers duidelijk voor je voor ogen hadden. Hier schieten bij de ploffende generator, daar één voor één wat guards neerknallen met je silenced pistol etc. het voelt af en toe meer als een gauntlet dan als een echte tactische game.

0

Aanbevolen voor jou