Sniper: Ghost Warrior begin volgend jaar naar PS3 | Gamer.nl

Sniper: Ghost Warrior begin volgend jaar naar PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Sniper: Ghost Warrior was ons meest ambitieuze project tot nu toe en hoewel het zeer goed werd ontvangen door spelers, wilden we de PlayStation 3-versie naar een hoger niveau tillen", aldus Marek Tyminski, CEO van City Interactive.

In Sniper: Ghost Warrior beleven spelers een avontuur op het Zuid-Amerikaanse eiland Isla Trueno. Als lid van een geheime commando-eenheid infiltreren zij in de strijdmacht van de gevreesde dictator Vasquez om zijn regime ten val te brengen. Het spel draait om realisme, wat zich uit in de mate waarin rekening gehouden moet worden met afstand, snelheidsafname en windkracht, wanneer spelers gebruik maken van een scherpschuttergeweer. De game kwam dit jaar op Xbox 360 en PC uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou