Sniper aan de beurt in volgende update Team Fortress 2 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Hoewel Valve er op 1 april nog een grapje over maakte, is de volgende grote update toch echt voor de sniper cla in Team Fortre 2. Volgens designer Greg Cherlin wordt dit zelfs de grootste TF2-update ooit.

"De volgende Cla Pack is bedoeld voor de sniper en begint de vorm aan de nemen van de grootste TF2-update ooit, met meerdere nieuwe maps en veel gameplay tweaks. We hebben ook een andere update in de maak. Eentje die nog voor de sniper-update komt en nieuwe content biedt voor alle kla en," aldus Cherlin.

In dezelfde post legt hij ook uit waarom de Xbox 360-update nog niet klaar is: "Er wordt nog steeds gewerkt aan de Xbox 360-update. En mocht je jezelf afvragen waarom het zo lang duurt, aangezien de content voor de PC al zo lang klaar is. Dat heeft allemaal te maken met de update pa end maken voor de Xbox 360. De originele versie van TF2 slokte al een behoorlijk deel van het geheugen op en met de nieuwe content erbij zou het ruim over het maximum geheugen gaan. We hebben een paar vernuftige oplo ingen bedacht om het allemaal pa end te maken, maar dat kost nu eenmaal veel tijd. En ondertu en proberen we ook een oplo ing te bedenken voor het server cheaten wat nu een probleem is."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou