Snellere servers, cosmetische loot en meer in Call of Duty: WW2 | Gamer.nl

Snellere servers, cosmetische loot en meer in Call of Duty: WW2 | Gamer.nl

In een href="https://www.reddit.com/r/WWII/comments/6kgutn/were_sledgehammer_games_developers_of_call_of/">Ask Me Anything </a>op Reddit heeft ontwikkelaar Sledgehammer Games meer bekendgemaakt over Call of Duty: WW2.

Zo werd onder andere bekend dat de game net als de voorgaande delen supply drops krijgt, maar dat deze ditmaal enkel cosmetisch zullen zijn:

"Alle wapenvarianten en uitrustingen in Call of Duty: WW2-supply drops zijn enkel cosmetisch, dus er is geen variatie in statistieken. We bieden spelers ook Collections en Collection Bounties aan, die een directe weg geven om items te verdienen in alle modi van de multiplayer en Headquarters."

Een andere opmerkelijke toevoeging is het gebruik van 60Hz-servers. Dit houdt in dat de server zestig maal per seconde ververst, drie keer zo snel als de voorgaande games. Dit resulteert in een soepelere en meer accurate online ervaring.

Ook werd bekend dat Ranked Play en Game Battles "belangrijke onderdelen" van de game zullen worden. Later wordt meer bekendgemaakt over wat competitieve spelers kunnen verwachten.

Tot slot zal de campaign niet in co-op te spelen zijn, komt er geen Nintendo Switch-versie van de game en zal de te verdienen loot vooral "historisch" zijn. De ontwikkelaar is deze maand aanwezig op de San Diego Comic Con, waar wellicht de Zombies-modus wordt onthuld.

Call of Duty: WW 2 verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier de E3 preview van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou