Snelle shooter Crossbow: Bloodnight onthuld

Snelle shooter Crossbow: Bloodnight onthuld

Hyperstrange heeft de shooter Crossbow: Bloodnight onthuld.

Crossbow: Bloodnight speelt zich af in 1139. De kerk zweert het gebruik van de kruisboog af, omdat diens krachten duivels zouden zijn. De Coven of Crossbow, een eeuwenoude orde van jagers dat de balans tussen hemel en hel controleert, is het daar niet mee eens, zeker niet omdat er allerlei duivelse wezens op aarde arriveren. Spelers gebruiken een kruisboog met verschillende schietmodi. Snelle gameplay is daarbij het toverwoord.

De ontwikkelaar, bekend van games als Postal: Brain Damaged en Elderborn, liet weten dat de game naar Steam komt. Wanneer is nog niet bekend - volgens de Steam-pagina verschijnt het spel wanneer "de sterren goed staan". Hieronder is de aankondigingstrailer van het spel te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik reserveer vast de GOTY editie.

0
test

Is nu hip om games met lelijke graphics uit te brengen ofzo? Kan zijn dat de gameplay wel sterk staat maar vind het zo schraal overkomen wanneer je niet een beetje met de tijd mee gaat als nieuwe game.

0
test

@HunterSeeker Het is een niche waar schijnbaar behoefte aan is. Leuk voor indiestudio's om in te duiken. Kan mij er erg mee vermaken, moet ik zeggen.

0

Aanbevolen voor jou