Super Smash Bros. Ultimate bestverkochte vechtgame aller tijden

Super Smash Bros. Ultimate bestverkochte vechtgame aller tijden

Super Smash Bros. Ultimate is nu officieel de bestverkochte vechtgame aller tijden.

De Switch-game uit de roemruchtige Smash Bros.-franchise heeft het record van de bestverkochte vechtgame van Street Fighter 2 overgenomen. Het laatstgenoemde spel werd in totaal 15.5 miljoen keer verkocht, nadat de game maar liefst zeven keer uniek werd uitgebracht. Smash Bros. Ultimate heeft niet veel tijd nodig gehad om het record in handen te krijgen. Het vechtspel van Nintendo werd op 7 december gelanceerd en heeft het record van Street Fighter 2 in minder dan een jaar in handen weten te krijgen.

Naast dit record, houdt Smash Bros. Ultimate ook het record van de snelst verkopende game aller tijden. In drie weken werden ruim 12 miljoen exemplaren van de game verkocht. Met 15.7 miljoen verkochte exemplaren is Super Smash Bros. Ultimate echter niet de best verkopende Switch-game, dat is nog altijd Mario Kart 8 Deluxe, dat ruim 19 miljoen keer werd verkocht.

In ander nieuws; Nintendo heeft aangekondigd dat ze een speciale livestream gaan houden. De stream staat volledig in teken van het nieuwe personage dat binnenkort aan de game wordt toegevoegd, Terry Bogard.

De stream duurt ruwweg 45 minuten en wordt gehost door niemand minder dan Masahiro Sakurai, directeur van Smash Bros. Ultimate.

Terry Bogard is het vierde personage van de Super Smash Bros. Ultimate-vechterspas.Dat betekent dat er nog maar één plekje vrij is in de huidige dlc. Als het aan Jeff Kaplan, vice-president van Blizzard, ligt, wordt dit plekje opgevuld door een Overwatch-held.

Smash Bros fighterpass

De Terry Bogard-livestream start om 14:00 uur Nederlanse tijd en is te zien op het

Watch on YouTube

van Nintendo.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op de laatste plek komt de Double Dragon tweeling hoop ik.

0
test

@TommyVercetti Double dragon is classic. Schandalige klote gameplay( zeker de platform achtig secties) maar classical zijn het zoiezo. De 8bit chiptune muziek van die games vind ik wel erg sterk.

0
test

Ik vind niet echt dat Smash Bros in hetzelfde genre thuishoort als Streetfighter eerlijk gezegd. Ja heel simpel gezien is het beiden het verslaan van je tegenstander. Maar het is een beetje als mario kart vergelijken met Forza. Smash bros is een party fighter, Streetfighter is een 1 op 1 vechtgame. P.S. het is erg dat ik dit moet zeggen, maar ik doe t toch maar voor iemand zich beledigd voelt. Ik zeg helemaal niets over de kwaliteit van welke game dan ook. Ik noem geen enkele game beter dan een andere.

0
test

@darkmanwls 😱😱😱 jij vindt Mario kart en Forza niet gelijk aan elkaar 😱😱😱?...... 😜 Maar je hebt wel gelijk, daar waar street fighter zich juist met tekken, doa, soul caliber of killer instinct moet meten geld voor Smash bros games zoals power stone, brawlout en allstar battle royale als concurrent. Vindt het zelf ook een appel en peer vergelijking maar onderaan de streep zijn het wel fighting games. Party tegen serieus weliswaar maar goed 😁. Big fan van beide maar smaakje is totaal verschillend.

0
test

@Jumpman precies, 't zijn beiden vechtspellen, maar fundamenteel enorm anders. Beiden zijn gewoon uitstekende games, maar gewoon ander sub genre

0

Aanbevolen voor jou