SmartGlass-applicatie verbindt mobiele apparaten met Xbox | Gamer.nl

SmartGlass-applicatie verbindt mobiele apparaten met Xbox | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Via onder meer, Windows 8-, iOS- en Android-devices kunnen gebruikers communiceren met de Xbox 360. Zo is het mogelijk om een serie te kijken op een tablet, vervolgens de serie door te sturen naar de Xbox 360 en daar verder te kijken. Op de tablet kan dan informatie getoond worden over de betreffende serie.

Tijdens de presentatie werd eveneens een voorbeeld getoond dat iemand via SmartGla een tactiek uittekende voor de American Football-game Madden NFL 13, waarna deze tactiek gespeeld werd in de game. Ook kan SmartGla gebruikt worden om de aankomende Internet Explorer-browser voor Xbox 360 aan te sturen. Een tablet of mobiele telefoon werkt dan als een soort afstandsbediening voor de browser. Xbox SmartGla moet deze herfst verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou