Sly Raccoon Collection onderweg naar PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Sly Raccoon Collection moet een volledige HD-makeover krijgen en 3D-ondersteuning. De compilatie zou bestaan uit alle drie PlayStation 2-delen: Sly Raccoon, Sly 2: Band of Thieves en Sly 3: Honor Among Thieves. In deze games speelt Sly Cooper, een stelende wasbeer, de hoofdrol en is het aan de speler om Sly ongezien langs tegenstanders te leiden, langs dakranden te klimmen en uiteindelijk een grote kraak te zetten.

Meer HD-remixes op komst

Een anonieme onafhankelijke bron meldt aan Joystiq dat we ook andere PS2-HD remixes moeten verwachten. Eerder dook al het gerucht op dat ICO en Shadow of the Colo us een heruitgave krijgen. Hiernaast is ook onlangs de God of War-collection verschenen. Vanavond om 21:00 is de E3-persconferentie van Sony, daar wordt mogelijk uitsluitsel gegeven.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou