Sledgehammer werkt aan Call of Duty-FPS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In maart vertelde Activision nog dat Sledgehammer werkt aan een actie-adventure-game binnen de Call of Duty-franchise. De meeste games in dat genre, zoals A a in's Creed 2 en Uncharted 2, worden gespeeld vanuit een derdepersoonsperspectief. Dat geldt echter niet voor Sledgehammer's game, zo blijkt nu.  "Sledgehammer Games is actief op zoek naar toptalent voor het Call of Duty FPS ontwikkelteam", staat in de vacature op website Gamasutra. "Als je wenst te werken aan de meest succesvolle FPS-franchise in de geschiedenis van videogames, solliciteer dan online."

Call of Duty

Sledgehammer is niet de enige studio die actief is met Activision's succesvolle Call of Duty-franchise. Infinity Ward, de geplaagde oorspronkelijke ontwikkelaar achter de serie, werkt momenteel aan een nieuwe downloadbare uitbreiding voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Ontwikkelaar Treyarch, ook verantwoordelijk voor Call of Duty 3 en Call of Duty: World at War, werkt aan de shooter Call of Duty: Black Ops. Deze wordt op 9 november 2010 in de winkels verwacht. Volgens geruchten is ontwikkelaar Raven Software bezig met het maken van multiplayer-maps voor diezelfde game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou