Call of Duty-studio Sledgehammer Games werkt aan twee nieuwe projecten

Call of Duty-studio Sledgehammer Games werkt aan twee nieuwe projecten

Sledgehammer Games, de studio achter onder andere Call of Duty: WW2 en Advanced Warfare, is bezig met twee nieuwe projecten. Dat vertelt hoofd Andy Wilson in een interview met VentureBeat.

Het laatste project van Sledgehammer games was The War machine-dlc voor Call of Duty: WW2 in 2018. Nu heeft COO Andy Wilson in een interview met platform VentureBeat onthuld dat ze met twee nieuwe games aan de slag gaan. Het project heet Decade II en voor dit initiatief zoekt de ontwikkelaar 100 mensen om het team te versterken. “Sledgehammer Games gaat een groeiperiode in bij onze beide grote studio locaties: Foster City, Californië en Melbourne, Australië. We zijn nu een studio met meerdere projecten en we zijn op zoek naar een aanzienlijk aantal nieuwe teamleden om zich bij ons aan te sluiten, "zei Wilson." We kijken naar elke discipline en verschillende niveaus van anciënniteit. Het is een behoorlijk spannende tijd voor onze studio.”

Volgens Wilson zijn er al 2000 sollicitaties binnen op de vacatures. De honderd medewerkers die aangenomen worden, gaan tegelijkertijd werken aan de twee nieuwe projecten. Welke games Sledgehammer gaat ontwikkelen is nog niet bekend.

Call of Duty: WW2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens een gerucht van een bekende CoD leaker (TheGamingRevolution) werkt Sledgehammer aan nog een free-to-play CoD game voor volgend jaar, de game zou een soort van open wereld game Battle Royale elementen zijn. En het lijkt me dat Activision wilt dat Sledgehammer ook weer hun eigen normale CoD games gaat maken, ze hebben gewoon minimaal 3 studio's nodig als ze de jaarlijkse releases door willen zetten want aan 2 jaar hebben Treyarch en Infinity Ward simpelweg niet genoeg.

0

@poklaan Aan 3 jaar blijkbaar ook niet, gezien de staat van MW2019..

0
test

@MikkelR1 Eens

0

Aanbevolen voor jou