Skyward Sword en Super Mario 3D Land half miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Skyward Sword en Super Mario 3D Land half miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Black Friday is de dag na Thanksgiving, die door veel Amerikanen wordt aangegrepen als het moment om hun inkopen voor de feestdagen te doen. Fils-Aime laat verder weten dat er op die dag ook een half miljoen Wii-consoles zijn verkocht. De verkoopcijfers van Skyward Sword en Super Mario 3D Land maken het de snelstverkopende Zelda en de snelstverkopende platformgame van Mario ooit, stelt de Nintendo-topman.

Ook de verkoop van de 3DS steeg, dusdanig dat het apparaat beter verkoopt in de Verenigde Staten dan de DS toentertijd in zijn eerste jaar. De afgelopen week gingen er van de handheld, vergeleken met de week voor de release van Super Mario 3D Land, 325 procent meer exemplaren over de toonbank. Fils-Aime haalt daarbij aan dat de release van Mario Kart 7 nog moet komen en dat het feestdagenseizoen nog maar net begonnen is. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou