Skyrim op Nintendo Switch nog niet bevestigd | Gamer.nl

Skyrim op Nintendo Switch nog niet bevestigd | Gamer.nl

Hoewel The Elder Scrolls 5: Skyrim gisteren tijdens de onthulling van de Nintendo Switch werd getoond, is de game nog niet bevestigd voor de console.

Skyrim was één van de games die in de drie minuten durende commercial werd gedraaid op de Switch. Uitgever Bethesda laat nu weten dat de game nog niet bevestigd is voor de console.


"We zijn blij dat we de kans kregen om samen met Nintendo aan de video te werken. We bevestigen nog geen specifieke titels (voor de Switch), maar we zijn blij om een samenwerking met Nintendo en ondersteuning van de Switch aan te kondigen. We kijken er naar uit om in de toekomst games en details aan te kondigen."

Nintendo laat ook weten dat de games in de onthullingsvideo, waaronder gameplay van wat leek op remasters van Splatoon en Mario Kart 8, geen indicatie hoeven te zijn van wat uiteindelijk naar de console komt. "De video toonde korte beelden die representatief zijn om te demonstreren hoe de Nintendo Switch werkt. Volledige gamedemonstraties, waaronder de lijst van lanceringsgames, alsmede een lanceringsdatum, prijs en configuratie van het product, worden voor de lancering in maart bekendgemaakt."

Hoewel Bethesda dus nog geen versie van Skyrim voor Nintendo Switch heeft bevestigd, moet er ook rekening mee gehouden worden dat Skyrim Special Edition op 28 oktober naar PlayStation 4, Xbox One en pc komt. Het zou kunnen dat Bethesda wil vermijden dat de verkoop van deze editie ondermijnd wordt door een Switch-versie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou