'Skyrim-oma' krijgt personage in The Elder Scrolls 6

'Skyrim-oma' krijgt personage in The Elder Scrolls 6

Shirley Curry, bekend als de 'Skyrim-oma', krijgt haar eigen personage in The Elder Scrolls 6. Fans van de franchise startten een petitie, nadat Curry haar teleurstelling uitte over het wellicht niet meer kunnen meemaken van de lancering van het nieuwe spel.

Op de E3 2018 werd The Elder Scrolls 6 aangekondigd door Bethesda Softworks. Todd Howard, directeur en uitvoerend producent van de ontwikkelaar, liet echter weten dat het spel zich nog in een erg vroege fase bevindt en pas na 2020 verschijnt.

Ook Shirley Curry, die 82 jaar oud is en een groot fan is van The Elder Scrolls 5: Skyrim, hoorde dit nieuws. De 'Skyrim-oma' plaatst regelmatig video's van haar avonturen in Skyrim en andere games op haar

Watch on YouTube

, dat ondertussen meer dan 500.000 abonnees telt. Curry was erg teleurgesteld, wetende dat ze de lancering van het nieuwe deel in de serie misschien niet meer zal meemaken.

Gebruikers op de subreddit van Skyrim startten in november een petitie voor Curry, met als doel om de 'Skyrim-oma' te vereeuwigen in de Elder Scrolls-franchise. De petitie is inmiddels bijna 50.000 keer ondertekend en is niet ongehoord gebleven door Bethesda. Tijdens de stream van het 25-jarige jubileum van de serie, onthulde de ontwikkelaar dat Curry haar eigen personage krijgt in The Elder Scrolls 6. In de video is te zien hoe haar gezicht wordt ingescand en het model wordt gemaakt.

Elder Scrolls 6

Dit is niet de eerste keer dat iemand een eigen personage krijgt in The Elder Scrolls. Erik West, die groot fan was de franchise en in 2011 overleed aan kanker, is vereeuwigd in Skyrim als Erik the Slayer. In het spel kan een missie worden voltooid voor Erik en kan het personage worden ingehuurd om te vechten aan de zijde van de speler.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig gebaar van Bethesda!

0
test

1 april

0

Aanbevolen voor jou