Skyrim, Fallout 4 en andere Bethesda-games krijgen FPS Boost-modus

Skyrim, Fallout 4 en andere Bethesda-games krijgen FPS Boost-modus

Op Xbox Series X en S ontvangen diverse Bethesda-games, waaronder The Elder Scrolls 5: Skyrim en Fallout 4, ondersteuning voor de FPS Boost-modus.

Microsoft kondigde FPS Boost eerder dit jaar aan voor diverse oudere games die via backward compatibility op de nieuwe Xbox-consoles speelbaar zijn. De modus gebruikt diverse methodes om in sommige gevallen een dubbele of zelfs verviervoudigde framerate weer te geven. 

Tijdens de meest recente Xbox-podcast heeft Microsoft laten weten dat de games Fallout 4, Fallout 76, The Elder Scrolls 5: Skyrim, Dishonored en Prey allemaal van 30 naar (bijna) 60 frames per seconde gaan door de boost. De vermelding is inmiddels uit de podcast gehaald, maar prominente Twitteraars zoals Wario64 hebben er melding van gemaakt voordat het segment over FPS Boost eruit werd geknipt. Wanneer de updates voor de spellen precies verschijnen is nog niet bekend.

Deze week kocht Microsoft de uitgever van deze spellen, Bethesda, op en verschenen twintig Bethesda-games, waaronder bovengenoemden, op Xbox Game Pass. Eerdere games die van FPS Boost gebruikmaken, zijn onder andere Far Cry 4, Watch Dogs 2 en Super Lucky's Tale. De deze week uitgekomen systeemupdate voor Xbox-consoles laat spelers zelf FPS aan- of uitzetten bij games die het ondersteunen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Voor de mensen met een PS4/5 is er een mod die 60fps op Skyrim mogelijk maakt. Link: https://bethesda.net/en/mods/skyrim/mod-detail/4193693

0
test

@iChrisNL ja die zag ik bij digital foundry op xbox werkt ie ook dacht ik.

0

@iChrisNL Alleen jammer dat hierdoor de trophy’s niet meer werken

0

@Ocat Dat kan wel, zie de beschrijving van de mod.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou