Skyforge deze zomer in open bèta | Gamer.nl

Skyforge deze zomer in open bèta | Gamer.nl

De free-to-play actie mmorpg Skyforge gaat deze zomer in open bèta. Dit kondigen ontwikkelaars Obsidian en Allods aan middels een persbericht.

De game is al sinds 2010 in ontwikkeling. De gesloten bèta ging vorige maand van start met een Europese en Amerikaanse server. Onderstaande video is de nieuwe cinematische trailer van de game.

Skyforge heeft een prestige-systeem. Prestige wordt toegekend bij het voltooien van uitdagingen en verschaft de speler gems. Deze gems worden gebruikt in een grid, vergelijkbaar met de Sphere Grid van Final Fantasy 10. Spelers kunnen zo hun statistieken verhogen en nieuwe cla es vrijspelen, met bijbehorende krachten. De speler kan tijdens het spelen wi elen tu en de cla es, ofwel rollen.

Met het stijgen van de prestige, krijgt de speler meer content, uitrustingen en speelt hij of zij volgelingen vrij. Hierdoor wordt de speler steeds sterker, tot hij of zij de status van Elder God bereikt. Dit is het voornaamste doel voor de spelers, die starten als Immortals op de planeet Aelion.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou