Skull and Bones komt niet voor april 2022 uit

Skull and Bones komt niet voor april 2022 uit

Het langverwachte Skull and Bones van Ubisoft komt niet voor april 2022 uit.

Dat heeft Ubisoft bevestigd tijdens de bekendmaking van zijn financiële jaarcijfers. De game werd in 2017 aangekondigd en is sindsdien meerdere keren uitgesteld. Ook dit fiscale jaar, dat loopt tot en met maart 2022, gaat niet gehaald worden. 

Skull and Bones werd voor het laatst in 2018 getoond en was toen een piratengame waarin spelers met schepen tegen elkaar streden op de zee. Het is niet duidelijk in hoeverre de game nu nog op die versie lijkt. 

Ubisoft bevestigde daarnaast dat het dit fiscale jaar, dat loopt tot en met maart 2022, wel de games Far Cry 6, Rainbow Six Parasite, Riders Republic, The Division: Heartland en Roller Champions uitgeeft.

Het bedrijf gaf daarnaast aan dat het minder wil leunen op AAA-gamereleases. In plaats daarvan wil het bedrijf vaker hoogstaande free-to-play-games uitbrengen. Het eerder aangekondigde The Division: Heartland is zo'n ambitieuze free-to-play-game.

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit echt niet te wachten op deze game persoonlijk, ik haat ook altijd dat varen in assasins creed games. Ik wil liever wat horen over Beyond good and evil 2 wat ik er van gezien had zag er heel groot uit kwa wereld.

0

@hulstpower Betond Good and Evil 2 heb ik helemaal geen vertrouwen meer in. Alles wat ik tot nu toe gezien heb deed mij helemaal niet denken aan die game van toen. Ze hebben gewoon iets nieuws bedacht en daar Beyond Good and Evil op geplakt om er meteen een markt voor te hebben.

0
test

@Ziminar heb 1 nooit gespeeld wel beelden van gezien en ik snap wel wat je bedoelt

0
test

@hulstpower Exact ik probeer dat zoveel mogelijk over te slaan. Is geen reet aan en heeft niets van doen met AC. Oke dat het in Black Flag zat.. maar daarna hadden ze er wat mij betreft direct mee mogen kappen.

0
test

@kleinekoosjer ja black flag viel het nog meer en was het leuk voor toen maar daarna was ik er helemaal klaar mee.

0
test

Ze zijn al jaren bezig dus wat moet ik ervan verwachten. Ubisof kennende een buggy game met een season pass en een heleboel koopbare "rotzooi". Een piratengame lijkt mij best wel tof maar dan van Sid Meier graag.

0

Aanbevolen voor jou