Skull and Bones is nog altijd in ontwikkeling

Skull and Bones is nog altijd in ontwikkeling

Het in 2017 aangekondigde Skull and Bones is nog altijd in ontwikkeling bij Ubisoft.

Dat laat creative director Elisabeth Pellen weten in een update. Ontwikkeling is "volop in gang met een nieuwe visie". Eerder dit jaar gingen er al geruchten dat de ontwikkeling van de game was herstart en dat de vorige versie zou zijn geschrapt, en dat lijkt met de "nieuwe visie" nu bevestigd.

Pellen laat daarbij weten dat gamers in 2021 meer informatie over de titel kunnen verwachten. De game komt vanavond tijdens de Ubisoft Forward-presentatie dus niet voorbij.

Skull and Bones werd in 2017 aangekondigd tijdens E3, maar raakte sinds E3 2018 in de vergetelheid. Ubisoft toonde niets meer van het spel. Het spel draaide toen nog om gevechten tussen schepen en piratencrews op zee.

Skull & Bones
Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop niet dat deze game hetzelfde lot heeft als Dead Island 2

0
test

Dit spel moet je niet eens meer willen kopen. Ieder spel waar Ubisoft bij betrokken is eigenlijk.

0
test

@Baukereg vanwaar deze Ubisoft haat? Ubisoft games zijn niet perfect, maar zeker wel vermakelijk. Deze uitgever geeft denk ik de meeste AAA games per jaar uit. Ik vind wel dat ze altijd minimaal een 7 afleveren. De Anno games worden toch goed ontvangen? Verder spelen nog steeds veel mensen Rainbox Six Siege en vallen de verkoopcijfers van de AC en Far Cry series ook nooit tegen. The Division is ook gewoon een goede serie, alleen niet voor iedereen. De laatste Tom Clancy game was wel erg matig en volgens mij is Hyper Space ook een aan een snelle dood gestorven.

0

Aanbevolen voor jou