Skies of Arcadia was in de laatste dagen van de Dreamcast nog een absolute topper. Aangezien weinig mensen echter de mogelijkheid kregen deze game te spelen besloot Sega een klein jaar geleden de game opvernieuw te releasen op twee andere platforms, te weten de PlayStation2 en de GameCube. Gamespot komt vandaag echter met het nieuws dat Sega de PlayStation2 versie laat voor wat het is, en zich volledig gaat focussen op de GameCube versie. Deze versie wordt dan ook niet zomaar een port, maar een port met extra's. Zo komt er een belangrijk karakter met de naam 'Pistol' bij, en zullen er vele nieuwe side-quests komen. Verder beloofd Sega het spel grafisch te finetunen voor de GameCube.

Vyse in hogere sferen (Dreamcast)De GameCube versie van Skies of Arcadia krijgt gelukkig een paar extra's bovenop de Dreamcast versie.

Natuurlijk wordt de game geoptimaliseerd voor de GameCube, maar dat is niet alles.

Er zal namelijk een nieuw character inzitten: een vrouwelijke premiejager. Deze GameCube versie krijgt ook een iets andere naam mee: Skies of Arcadia Legends. De game komt eind dit jaar uit in Japan, in Europa mogen we tot halverwege 2003 wachten.