Skategame Skate City verschijnt op 6 mei op consoles en pc

Skategame Skate City verschijnt op 6 mei op consoles en pc

Vanaf 6 mei is de stijlvol ogende skategame Skate City verkrijgbaar op consoles en pc.

De game komt uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store en gaat ongeveer 15 euro kosten. Skate City kwam in 2019 al uit op Apple Arcade.

In de game skaten spelers door tweedimensionale levels op originele lo-fi beats. Levels bestaan uit de nagemaakte straten van Los Angeles, Oslo en Barcelona. Verder kunnen spelers een eigen personage en skateboard samenstellen, per level verschillende uitdagingen voltooien en vrij skaten. Ook is het mogelijk om zelf opnames te maken en te delen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De tekenstijl werpt je gelijk 2 jaar terug in de tijd. Dit is wellicht een keer leuk om mijn telefoon, maar kan meniet voorstellen dat, naast familie van de ontwikkelaars, andere mensen hier ook geld aan gaan uitgeven.

0
test

@0ldSk00l terwijl de graphics juist goed bij jouw username passen ;-) Ik sta er juist wel voor open, fijne beats, beetje mindless skaten in 2D, misschien toch maar ff een maandje gratis Apple Arcade om deze alvast te proberen

0
test

@0ldSk00l Een boude stelling gezien je profielnaam :). Maar eens, het viel mij ook tegen toen ik de trailer zag.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Inderdaad een nulletje vergeten. Ik game sinds 1987. Ik geloof dat mijn eerste game Paratroopers heette. Veel plezier aan beleefd, maar je koopt wel een series x om de graphics van je scherm te laten spatten :)

0

Aanbevolen voor jou