Singleplayer Battlefield 1 volgt verschillende personages | Gamer.nl

Singleplayer Battlefield 1 volgt verschillende personages | Gamer.nl

De singleplayercampagne van Battlefield 1 volgt verschillende personages. Ontwikkelaar DICE heeft na de href="http://gamer.nl/artikelen/trailer/verhalende-trailer-van-battlefield-1/">nieuwe trailer</a> gisteren meer details over de modus bekendgemaakt.</p>

Gedurende de campagne volgen spelers diverse hoofdpersonages gedurende de Eerste Wereldoorlog. Volgens DICE zou het niet respectvol voor de setting zijn als één enkel personage tu en de mi ies van locatie naar locatie zou reizen.


DICE denkt ook dat de verschillende personages er voor zorgen dat elke mi ie een erg persoonlijke focus krijgt. Ook de cinematics zijn daardoor veranderd, zodat de emoties van personages beter getoond kunnen worden.

"In Battlefield 1 beleef je een serie zogenaamde oorlogsverhalen: persoonlijke verhalen over verschillende helden met unieke achtergronden en vaardigheden", zo legt DICE uit. "Onze personages mogen dan in oorlog zijn, de verhalen in Battlefield 1 zijn vooral persoonlijk. Ze zijn gaan eerder over mensen dan geschiedenis of gevechten."

"De oorlog is divers", vervolgt DICE. "We wisten dat we die variatie wilden omarmen. Er waren talloze verschillende perspectieven en personages in de Eerste Wereldoorlog, en we wilden niets over het hoofd zien."

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou