University komt naar de Sims 4

University komt naar de Sims 4

Kayla (href="https://www.youtube.com/watch?v=mY-yjJGSOZk&t=206s" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Lilsimsie op YouTube</a></b>) heeft een bericht ontvangen van EA over de eerst volgende Sims 4-uitbreiding en het is inderdaad de langverwachte Universiteitsuitbreiding.

Eerder ging er al een gerucht dat de Sims 4 een uitbreiding ging krijgen en dit is dus nu bevestigd. De YouTuber ontving in de post een brief die zij zelf omschrijft als haar Hoghwarts-uitnodiging. De brief is in het kort een uitnodiging om te gaan studeren aan de Universiteit van Britechester, de nieuwe universiteit in de Sims 4. De universiteit is van oorsprong een school voor families met blauw bloed en is later omgetoverd tot een plek voor alle studenten. Uit de brief blijkt dat het een kasteel is, wat veel Sim-spelers waarschijnlijk erg blij maakt omdat zoiets niet vaak gedaan wordt in de Sims-games.

Vandaag om 17:00 uur Nederlandse tijd komt er op het officiële YouTube-account van de Sims een

Watch on YouTube

vrij van de nieuwe uitbreiding waar waarschijnlijk meer te zien is over de locatie. Daarnaast wordt het misschien duidelijk welke nieuwe voorwerpen en kleding er worden toegevoegd. Bovendien wordt er vaak een nieuwe map geïntroduceerd bij dergelijke uitbreidingen.

Voor veel Simmers is dit een uitbreiding waar vol smacht op gewacht is, de Sims 3-universiteitsuitbreiding was zeer geslaagd en veel spelers miste dit in de Sims 4. De University-uitbreiding komt naar verluidt deze herfst uit. Maar naar aanleiding van de brief kan het ook zijn dat het hier alleen om de trailer gaat. Het is namelijk zo dat de laatste uitbreiding kort geleden is uitgebracht en meestal zit er een maand of drie tussen de releases.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes

0

Aanbevolen voor jou