Silicon Knights' Too Human nog steeds in ontwikkeling? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het moet ergens in 2003 geweest zijn dat we voor het laatst van Silicon Knights (bekend van Eternal Darkne ) ambitieuze project Too Human gehoord hebben. Begonnen als een Playstation (de eerste wel te verstaan) game, switchte de ontwikkelaar toen men zich bij Nintendo aansloot over op de GameCube en gingen er zelfs verhalen rond dat het spel voor de volgende generatie consoles in ontwikkeling zou zijn.

Vandaag is er een klein lichtpuntje voor de mensen die nog steeds wel wat zien in de game. Het altijd betrouwbare GameGo ip bericht namelijk dat Silicon Knights een patent op de titel "Too Human" bij de United States Patent and Trademark Office (USPTO) aangevraagd heeft op 25 januari. De kans is dus vrij groot dat we binnenkort weer wat van de game horen.

Too Human is volgens de ontwikkelaar te omschrijven als een futuristische actie/adventure game, die ook enkele RPG-invloeden kent. Het spel speelt in op de psychologische ontwikkeling van de hoofdpersoon en zou volgens de verhalen ook een indrukwekkend verhaal kennen. Ja inderdaad, het woord 'zou' komt wel erg vaak in dit nieuwtje voor, maar wie weet zal de term binnenkort veranderen in 'zal'. Screenshot van de GameCube versie uit 2001
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou