Dit blijkt uit een document van de rechtszaak die door NeoGAF-bezoeker Xenon gevonden is. Silicon Knights heeft nog tot 10 december om alle games die niet verkocht zijn terug te roepen en te vernietigen. Hieronder vallen de games Too Human, X-Men: Destiny, The Box/Ritualyst, The Sandman en Siren in the Maelstrom. Daarnaast moet de ontwikkelaar ook alle software die gebruikt is om deze games te maken vernietigen.

Epic Games heeft om deze maatregel gevraagd in zijn aanklacht. De uitgever claimde namelijk dat Silicon Knights de code van de Unreal Engine 3 gebruikte zonder hiervoor te betalen. Silicon Knights zegt zelf een nieuwe engine te hebben ontwikkeld, maar de rechter acht bewezen dat voor die engine de code van de Unreal Engine 3 is gebruikt.

Epic Games won in mei de rechtszaak die Silicon Knights tegen het bedrijf had aangespannen. De ontwikkelaar klaagde Epic Games aan omdat Unreal Engine 3 volgens hen niet bood wat de maker beloofde. De rechter was het daar niet mee eens en besloot dat Silicon Knights 4,45 miljoen dollar aan schadevergoeding moest betalen aan Epic Games vanwege het niet betalen voor de Unreal Engine 3-licentie.

Vorige maand kwam het gerucht naar buiten dat er nog maar minder dan vijf werknemers in dienst zijn bij Silicon Knights. Eerder vielen er al ontslagen, waardoor er nog maar 25 werknemers overbleven.