Shenmue 2 komt mogelijk naar Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een ImageShack gebruiker genaamd Xbox360Leaker, die eerder een screenshot toonde van een mogelijke Xbox Live Arcade-release van Jet Set Radio, heeft een screenshot online gezet van een lijst van nieuwe Xbox Live Arcade games. Op de lijst is met rode letters 'Leak' geschreven in het hok van de game Project Berkley 2 en is het hoofd te zien van Ryo, de hoofdrolspeler van Shenmue 2. Project Berkley was de codenaam voor Shenmue voordat de officiële titel werd aangekondigd.

Hoewel er op dit moment niet meer informatie is en Sega nog niets heeft aangekondigd, is het mogelijk dat de avonturengame binnenkort naar Xbox Live Arcade komt. Sega heeft onlangs namelijk laten weten dat het zich wil richten op digitale distributie en hierdoor is het aannemelijk dat Sega een aantal overzettingen van Dreamcast games in de planning heeft, waaronder Jet Set Radio en Shenmue.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou