Shadowrun Trilogy komt op 21 juni naar consoles en Game Pass

Shadowrun Trilogy komt op 21 juni naar consoles en Game Pass

Shadowrun Trilogy is vanaf 21 juni op consoles verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Paradox Interactive en ontwikkelaar Harebrained Schemes aangekondigd. De game komt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch uit. Ook verschijnt het spel op release op Xbox Game Pass. De game kan nu met 25 procent korting gereserveerd worden.

De Shadowrun-trilogie bestaat uit drie tactische rpg's met een isometrisch cameraperspectief, die tussen 2013 en 2015 zijn uitgekomen: Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall en Shadowrun Hong Kong. 

De reeks heeft een cyberpunksetting. De games zijn gebaseerd op een klassiek tabletop-rollenspel die meer dan dertig jaar geleden is ontstaan. De trilogie is al als een bundel verkrijgbaar via GOG en Steam. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Puike titels, de moeite waard als je van de setting houdt. Niet geheel onbelangrijk: Shadowrun begon ooit onder de vleugel van Fasa Corporation, opgericht door o.a. Jordan Weisman. Dezelfde Weisman die nu aan het hoofd staat van Harebrained Schemes. De studio kent z'n materie, dus ben je een fan van de tabletop RPG, dan kom je echt aan je trekken.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Wat chill dit en ook op Game Pass! :D

0

Aanbevolen voor jou