Servers Fall Guys: Ultimate Knockout kunnen populariteit niet aan

Servers Fall Guys: Ultimate Knockout kunnen populariteit niet aan

De servers van party-game Fall Guys: Ultimate Knockout zijn een aantal keer bezweken onder de aandacht. De game lanceerde gisteren en is gratis voor leden van PlayStation Plus.

Het spel is een soort Battle Royale-versie van een gameshow als Takeshi's Castle of Wipeout. Spelers moeten in verschillende ronden allerlei bizarre obstakels overleven en vreemde spelletjes winnen. Uiteindelijk blijft er één winnaar over.

Fall Guys was eerder tijdens de bèta al extreem populair op Twitch en blijkt nu na release ook veel spelers aan te spreken. De ontwikkelaar geeft op Twitter aan dat het aantal spelers ver boven het meest positief ingeschatte aantal ligt.

De matchmaking is gisteren daarom enkele keren uitgeschakeld terwijl de servers versterkt werden. Het Twitter-account meldt dat de grootste problemen inmiddels verholpen zijn. Voor sommige spelers kwamen de verbeteringen echter niet snel genoeg. De ontwikkelaar meldt dat de game het slachtoffer is geworden van review-bombing op Steam, waarbij veel spelers al snel een negatieve recensie achterlieten terwijl de servers eruit lagen.

Hoewel het spel inmiddels weer speelbaar is, geven een aantal spelers via Twitter nog steeds aan dat ze soms de verbinding met het spel verliezen of hun verdiende beloningen niet krijgen na een match.

Fall Guys: Ultimate Knockout is nu verkrijgbaar op pc en PlayStation 4.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zet er dan een queue in, zoveel max spelers en de rest moet maar wachten. Niks aan te doen, maar zo kunnen degene die kunnen spellen wel genieten van het spel.

0
test

Ja had ik gister ook las van. Vind langer wachten niet heel erg maar was een paar keer aan het einde van een match disconnected van de server waardoor ik inderdaad ook geen progressie kreeg, dat was wel minder.

0

Aanbevolen voor jou