'Serie gebaseerd op Resident Evil naar Netflix'

'Serie gebaseerd op Resident Evil naar Netflix'

Netflix werkt mogelijk aan een serie gebaseerd op horrorfranchise Resident Evil.

Dat claimt de betrouwbare mediawebsite Deadline te hebben gehoord. De serie zou worden geproduceerd door het Duitse Constantin Film, dat ook verantwoordelijk was voor de diverse live action Resident Evil-films. Het zou om een Netflix Original gaan die wereldwijd op de streamingdienst moet verschijnen.

Het is de bedoeling dat de serie een diepere blik op het Resident Evil-universum biedt in vergelijking met de films. Kijkers zouden meer te weten komen over Umbrella Corporation en de uitbraak van het T-virus, dat mensen in zombies verandert.

Een releasedatum voor de serie is er nog niet. Er zou op dit moment gezocht worden naar een showrunner, dus de productie is hoogstwaarschijnlijk nog niet gestart.

De gamereeks van Capcom bestaat inmiddels uit zeven delen en diverse spin-offs. De remakes van de eerste paar delen zijn de laatste jaren erg populair, en de remake van Resident Evil 3 komt op 3 april uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Constantin heeft sinds 2002 zes Resident Evil-films uitgebracht en het is de meest winstgevende filmfranchise gebaseerd op een game ooit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In tegenstelling tot de games waren de films van Resident Evil altijd bagger en veel te over de top. Resident Evil 4 is wel een van m'n favo's. Misschien bedenken ze nu een betere insteek voor de Serie-versie?

0
test

De RE films serie is een beetje een guilty pleasure van mij. Ik ben mij er volledig van bewust dat het geen hoogstaande kunst is, en dat het behalve de zombies en bepaalde elementen in t verhaal weinig met de games te maken heeft. Maar ik kan er toch met plezier naar kijken.

0

@darkmanwls Dit dus

0

Aanbevolen voor jou