Sekiro: Shadows Die Twice-update voegt boss rush-modus toe

Sekiro: Shadows Die Twice-update voegt boss rush-modus toe

Sekiro: Shadows Die Twice ontvangt later dit jaar een gratis update waarmee onder andere een boss rush-modus wordt toegevoegd.

Sekiro verscheen vorig jaar, maar ontwikkelaar FromSoftware heeft sinds release geen noemenswaardige nieuwe content aan de game toegevoegd. De update die op 29 oktober verschijnt voegt echter de Gauntlet of Strength toe. Hierin moeten spelers alle bazen uit de game achter elkaar proberen te verslaan.

De update bevat ook drie nieuwe vormen voor hoofdpersonage Wolf, waaronder 'Old Ashina Shinobi' en 'Tengu'. FromSoftware laat weten dat spelers in-game aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om deze extra's te ontvangen, maar wat die voorwaarden zijn is niet bekend.

Tot slot krijgt het spel ook een optie genaamd Remnants, waarmee spelers een soort opnames van hen acties in de spelwereld van andere spelers kunnen achterlaten. Deze geestverschijningen duren dertig seconden en zaten eerder al in de Souls-games.

Sekiro: Shadows Die Twice is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game speelt zich af in Japan rond het jaar 1500, waarin de speler een krijger speelt die zijn ontvoerde leider moet redden. FromSoftware ontwikkelde eerder al de Demon's- en Dark Souls-games en Bloodborne. Op dit moment ontwikkelt de studio het nieuwe spel Elden Ring.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hah, heb er nu al zin aan! Alle bossfights weer opnieuw doen en de geleerde skills weer op de proef stellen.

0

Geniaal, heb 'm al platinum, inmiddels bezig met mn tigste playthrough. Kom maar op met weer 200+ uur aan content :D

0
test

@Witty1889 wauw dat zijn behoorlijk wat uurtjes 😆! Ik vind het echt één van de beste spellen van de afgelopen console generatie. Misschien niet qua graphics maar de memorabele bossfights en geniale opgezette wereld tijdens de eerste playthrough hebben diepe indruk achter gelaten. Voortaan hou ik de spellen van FromSoftware goed in de gaten.

0
test

@Witty1889 ik heb alle achievements behaald op de PS4 (platinum) en later deze game ook gekocht via Steam. Op max graphics en uiteraard met controller op de PC er weer tientallen uren ingestoken en ook daar alle achievements behaald inmiddels. Ik was al verslaafd aan de From Software games, waar ik D2 en Bloodborne helemaal uitgewoond heb (DS3 iets minder gespeeld) gaat Sekiro nog een stap verder. Echt op dit moment de beste game uitgekomen op de PS4.

0

Aanbevolen voor jou