Seizoenspas Far Cry 4 bevat negen nieuwe missies en yeti's | Gamer.nl

Seizoenspas Far Cry 4 bevat negen nieuwe missies en yeti's | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De mi ies zijn alle in singleplayer of via coöp te spelen. In totaal gaat het om vijf dlc-pakketten met negen mi ies: The Syringe, Escape from Durgesh Prison, het Hurk Deluxe Pack met vijf mi ies, Overrun en Valley of the Yetis. In deze laatste mi ie moeten spelers hun kamp beschermen tegen een mysterieuze cult en yeti's.

De seizoenspas is vanaf 18 november beschikbaar, gelijk met de release van Far Cry 4. De pas kost 29,99 euro. Wie de Far Cry 4 Gold Edition pre-ordert, krijgt zo tien euro korting op de seizoenspas. Deze Gold Edition bevat namelijk het spel inclusief alle downloadbare content voor twintig euro meer dan de prijs van de reguliere versie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou