Games die in het Season Ticket-systeem vallen zijn dit jaar Madden NFL 13, NHL 13, Fifa13, Tiger Woods PGA Tour 13 en NCAA Football 14. Opvallend in dit rijtje is dat baskebalgame NBA Live 13 ontbreekt, die game wordt later dit jaar verwacht.

Wie een Season Ticket aanschaft krijgt verschillende gratis downloadbare contentpakketten, die zonder een Season Ticket zo'n dertig dollar per game kosten. Bij Madden is dat 1 Legendary Pack en 24 Pro Madden Packs, bij NHL 24 Premium Gold Packs en bij Fifa betreft het 24 Premium Gold Packs. De gratis content voor Tiger Woods 14 en NCAA Football 14 worden nog nader bepaald. Overige downloadbare contentpakketten kunnen spelers met een korting van 20% downloaden. 

Eerder spelen

Met het Season Ticket kunnen spelers drie dagen voor de normale releasedatum alvast aan de slag met Electronic Arts' sportspellen, door ze te downloaden. Na drie dagen verlopen de downloadversies van de games en zullen fans de game alsnog in de winkel aan moeten schaffen. Savegames zijn daarbij wel mee te nemen. Vorig jaar verscheen Season Ticket niet op PS3 in Europa. Of dat dit jaar ook het geval is, is onbekend.