Seizoen 4 van For Honor verschijnt binnenkort | Gamer.nl

Seizoen 4 van For Honor verschijnt binnenkort | Gamer.nl

For Honor Season 4: Order & Havoc verschijnt op deze maand met nieuwe content.

Het vierde seizoen voor For Honor voegt onder andere twee nieuwe maps, Market Town en The Gauntlet toe aan de game. Daarnaast maken spelers kennis met twee nieuwe personages, waaronder Aramusha, een samoerai die gebruikmaakt van twee katana's en zowel verdedigend als aanvallend ingezet kan worden. Shaman maakt het strijdveld onveilig met een agre ieve Viking-achtige speelstijl.

Ook voegt Order & Havoc een 4v4 Tribute Mode toe aan For Honor, waarin teams samen moeten werken om offers te verzamelen en te verdedigen om de tegenpartij te verslaan. Later in het seizoen wordt Ranked Dominion Mode geïntroduceerd, waarin spelers de competitieve ladder kunnen beklimmen.

Voorafgaand van de nieuwe content is de game gratis te spelen van 9 tot en met 12 november. Spelers kunnen dan gratis For Honor uitproberen met de content die op dat moment beschikbaar is.

De nieuwe personages van For Honor Season 4: Order & Havoc worden op 14 november beschikbaar voor spelers met een Season Pa , waarna de rest deze voor 15.000 staal credits aan kunnen schaffen vanaf 21 november. Op 11 november 19:00 is een livestream te zien waarin meer details worden vrijgegeven over seizoen 4 van For Honor. De game is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou