Seizoen 2 van Call of Duty: Modern Warfare begint vandaag

Seizoen 2 van Call of Duty: Modern Warfare begint vandaag

Het tweede contentseizoen van Call of Duty: Modern Warfare begint in de loop van vandaag en Infinity Ward heeft details gegeven over de content.

Net als in het eerste seizoen wordt er in de loop van het tweede seizoen diverse content voor de game uitgerold die voor alle spelers beschikbaar komt.

Rust, een remaster van de Modern Warfare 2-map, komt voor de normale 6v6-modi alsmede de Gunfight-modus beschikbaar. Atlas Superstore is een compleet nieuwe map die alleen bedoeld is voor normale modi. Gunfight krijgt ook een update in de vorm van de map Bazaar, en Ground War ontvangt de Zhokov Boneyard-map, dat voorheen onderdeel was van Spec-Ops.

Ook worden er in seizoen 2 nieuwe wapens toegevoegd, namelijk de Grau 5.56 assault rifle en de Striker 45. De terugkeer van het speelbare personage Ghost was eerder al onthuld. Alle bovengenoemde content komt vanaf vandaag beschikbaar.

Later in het seizoen komen er nog meer nieuwe maps, speelbare personages, modi en wapens uit. Het tweede seizoen is vanaf later vandaar beschikbaar voor alle spelers op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waar is de battle royale? :O

0
test

Laat maar komen die seizoen 2!

0

Aanbevolen voor jou