Sega werkt aan Valkyria Chronicles 3 | Gamer.nl

Sega werkt aan Valkyria Chronicles 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Andriasang ontdekte de 'geheime' afbeelding nadat het de gif-extensie van de afbeelding waarop het programma van Sega vermeld stond om had gezet naar een jpg-extensie. De "coming soon"-teksten op de gif-afbeelding bleken bij de nieuwe extensie vervangen door de tekst "Valkyria Chronicles 3: Voice Actor Announcement and Game Presentation". Dit wijst erop dat het derde deel in de serie tijdens de Tokyo Game Show officieel onthuld zal worden. Het is niet bekend op welk platform de game verschijnt.

Op de afbeelding zijn ook de woorden 'DS2' en 'PSP2' te vinden. Het gaat daarbij om een onbekende titel voor de Nintendo DS en om de game Phantasy Star Portable 2: Infinity, een uitbreiding op Phantasy Star Portable 2 die nog dit jaar in Japan uit moet komen. Phantasy Star Portable 2 verschijnt op 17 september voor de PSP.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou