Sega werkt aan nieuwe Virtual-On Force voor Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Virtual-On is een 3D-vechtgame waarin gigantische robots het tegen elkaar opnemen. De originele game kwam uit op de Dreamcast en later ook op Xbox Live Arcade, maar Virtual-On Force komt op disk in de winkels te liggen.

De game biedt spelers een singleplayer, een coöperatieve modus waarin twee spelers het op kunnen nemen tegen eindbazen en een modus waarin vier spelers het in teams van twee spelers online tegen elkaar kunnen opnemen. De game heeft de optie om het scherm in vieren te delen, waardoor maximaal vier spelers tegelijk op dezelfde console kunnen spelen.

Sega heeft nog geen meldingen gedaan over veranderingen in het vechtsysteem in Virtual-On Force ten opzichte van het origineel. Ook is er vooralsnog geen concrete releasedatum aangekondigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou