Sega kondigt dit jaar elke maand Sonic-nieuws aan

Sega kondigt dit jaar elke maand Sonic-nieuws aan

Sega is van plan om elke twintigste van de maand nieuws rondom hun mascotte Sonic aan te kondigen.

Het bedrijf noemt dit het 'Sonic 2020'-project. Dit is immers een belangrijk jaar voor de platformheld, aangezien dit jaar de bioscoopfilm gebaseerd op hem verschijnt.

De eerste aankondiging die gisteren plaatsvond was van het Sonic 2020-project zelf, dus meer nieuws is er nog niet. Wel heeft Sega een wallpaper voor desktop en mobiel uitgegeven gebaseerd op de artwork van het Sonic 2020-project.

Het is niet bekend of Sega van plan is dit jaar een nieuwe Sonic-game aan te kondigen. Fans doen er logischerwijs goed aan om elke twintigste van de maand in de gaten te houden.

Sonic
Sonic

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet het niet, zitten mensen na zoveel teleurstellingen nog we te wachten op nieuws over Sonic? Sega doet er denk ik beter aan om een nieuwe franchise in het leven te roepen met nieuwe fans. Het gevoel dat een oorspronkelijke Sonic teweeg bracht gaat het niet meer brengen in de moderne tijd.

0
test

@RikkieDee ik dacht juist dat de laatste 2d Sonic game weer heel positief ontvangen was. En veel fans zijn ook zeer tevreden dat er geluisterd is naar de feedback omtrent het oorspronkelijke Sonic design in de film. Mijn gevoel zegt me eerder dat Sega hier juist heel goed mee omgaat en wellicht juist inspeelt op vraag, Maar daar kan ik ook geheel naast zitten :)

0
test

@Jumpman hmm dan ben ik niet helemaal op de hoogte blijkbaar, naja de actieve fans worden dus gehoord. Das goed nieuws.

0
test

De console wars hebben ze niet overleefd, als sonic ook ten onder gaat zijn ze hun vlaggenschip ook kwijt en dan zal het kort daarna bye bye Sega zijn.

0

Aanbevolen voor jou