Sega komt met nieuwe Platinum Games- en Sonic-titels | Gamer.nl

Sega komt met nieuwe Platinum Games- en Sonic-titels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben een nieuwe game van Platinum Games die we aan gaan kondigen", meldt Pritchard in het tijdschrift Game Informer. Het is nog niet bekend of het om een vervolg op een eerdere titel van Platinum gaat, of een compleet nieuwe game.

Platinum

Platinum Games heeft tot nu toe alle titels die de studio heeft ontwikkeld uitgegeven via Sega, maar de oorspronkelijke deal om drie games via Sega uit te geven is al verlopen. De drie titels die onder deze deal vielen waren MadWorld voor Wii, Bayonetta voor PlayStation 3 en Xbox 360 en Infinite Space voor Nintendo DS. Platinum kwam dit jaar ook met de actiegame Vanquish, dat tevens door Sega werd uitgegeven.

Sonic

Het is niet ook niet bekend wat de drie aankondigingen rondom Sonic inhouden. Dit jaar kwam de uitgever met drie Sonic-games: Sonic Colours voor Wii en DS, Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 voor de downloadservices op consoles en iPhone en Sonic Free Riders voor Kinect.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou