Secret of Mana en Sonic 2 staan op Virtual Console | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Onze smeekbedes zijn verhoord. Sinds afgelopen vrijdag staan er weer twee kla iekers op de Wii's Virtual Console. Ditmaal mogen we aan de slag met Secret of Mana, een van de onbetwiste hoogtepunten van het Super Nintendo-tijdperk, terwijl Sonic the Hedgehog 2, de naam van Sega's Master System hoog houdt.

Topper Secret of Mana is voor 800 Wii-points binnen te halen, en alleen te spelen met een cla ic controller en een GameCube controller. Erg tof is de mogelijkheid om het spel met z'n drieën tegelijk te spelen. Veel gamers dragen het spel een warm hart toe en ook ik moest een traantje wegpinken toen ik het titelscherm weer voor me zag verschijnen. O, o, die goede ouwe tijd.

De tweede titel is Sonic the Hedgehog 2, die furore maakte op Sega's Master System. Voor 500 Wii-points kun je met een Sonic-spel aan de slag, dat stamt uit een tijd toen Sonic games nog stonden voor kwaliteit en razendsnelle tweedimensionale platformactie. Het spel is te spelen met de Wii-remote, de cla ic controller en de GameCube controller

Met dank aan JaapGoose, MetalSonic en Vrie voor het melden van dit nieuws
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou