Sea of Thieves voor Steam aangekondigd

Sea of Thieves voor Steam aangekondigd

De multiplayergame Sea of Thieves komt beschikbaar op Steam, zo heeft ontwikkelaar Rare aangekondigd.

Het spel is verkrijgbaar op Xbox One en op pc via de Microsoft Store en Game Pass, maar binnenkort dus ook naar Steam. Wanneer precies is niet bekend. De Steam-pagina is al wel gelanceerd. Alle versies van Sea of Thieves ondersteunen volledige cross-play.

Sea of Thieves is van de makers van games als Perfect Dark, Banjo-Kazooie en Kinect Sports en is al enkele jaren beschikbaar. In het spel vormen spelers samen met vrienden of onbekenden een piratencrew. Men moet samenwerken om een piratenschip te besturen, eilanden te doorzoeken voor schatten en andere piraten en monsters af te weren.

Sea of Thieves

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fantastisch spel om met je maten te doen. Je hoeft niet per se de beste te zijn om hier mega veel fun aan te beleven. Sterker; misschien heb je juist meer fun als je er weinig van bakt. Super lage instap en plezier voor iedereen. Grafische stijl is top. De zee zelf is al awesome (ga maar eens op ruige zee in het kraaiennest zitten.. je wordt gewoon beetje zeeziek haha).. Qua content hebben de makers niet stil gezeten; het spel is dusdanig aangevuld dat er inmiddels mega veel avonturen te beleven zijn.

0
test

@kleinekoosjer Ja, toen de initieele trailer voor deze game werd getoont had ik heel erg het Battle Field Heroes gevoel wat betreft stijl.

0
test

@niqomipa Goed punt!

0

Aanbevolen voor jou