Sea of Thieves trok twee miljoen spelers sinds grote update

Sea of Thieves trok twee miljoen spelers sinds grote update

Sea of Thieves kreeg in in april een grote update, welke twee miljoen spelers aantrok. In de toekomst wil ontwikkelaar Rare regelmatiger updates uitbrengen.

In april bracht ontwikkelaar Rare een grote update uit voor Sea of Thieves, om het éénjarige jubileum van het spel te vieren. Uitvoerend producent Joe Neate en ontwerpregisseur Mike Chapman spraken gisteren tijdens de

Watch on YouTube

over het spel en de plannen voor de toekomst.

Sinds de Anniversary Update in april heeft Sea of Thieves maar liefst twee miljoen spelers getrokken. In totaal hebben 8,4 miljoen spelers het spel gespeeld, sinds de lancering in maart 2018. Neate zegt dat Sea of Thieves, als een service, in veel opzichten pas net begint. Chapman vult hierbij aan dat Rare van plan is om met meer regelmaat updates te plannen, zodat spelers weten wanneer ze terug moeten komen naar het spel. "Ons plan voor de toekomst is het hanteren van een regelmatig updateritme, waarbij wel geschoven kan worden met wanneer sommige updates worden uitgebracht", aldus Chapman.

Op het officiële Twitter-account van Sea of Thieves werd ook bekendgemaakt dat spelers tijdens de E3 een speciale Spartan-boot kunnen vrijspelen. Om de boot vrij te spelen moeten spelers simpelweg Sea of Thieves gespeeld hebben deze week. De boot is overigens geïnspireerd door de Halo-franchise. Hoewel het originele bericht zegt dat de actie loopt tot en met zondag 00:59 uur Nederlandse tijd, bevestigt Sea of Thieves in een volgend bericht dat spelers tot en met zondag 8:59 uur de tijd hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Moet ook zeggen dat de game met de laatste uitbreiding zeer compleet is geworden.

0

Aanbevolen voor jou