Sea of Thieves-makers organiseren echte schattenjacht | Gamer.nl

Sea of Thieves-makers organiseren echte schattenjacht | Gamer.nl

Sea of Thieves-maker Rare organiseert een schattenjacht met bananen van echt goud.

Rare organiseert als promotie voor Sea of Thieves een digitale schattenjacht waarin deelnemers gouden bananen kunnen winnen ter waarde van 80.000 Britse pond (ongeveer 90.000 Euro). Het evenement begint op 19 maart om 9.00, waarna er drie dagen lang elke 3-4 uur een nieuwe hint online komt. In totaal zijn er vijftien puzzels. Na afloop zullen de snelste teams van elk regio (Groot Brittannië, Noord-Amerika, Australië, Frankrijk, Duitsland en Canada) uitgenodigd worden voor een grote finale, waarvan de winnaars de gouden bananen in ontvangst nemen. De rest krijgt gegraveerde gouden 'dubloons' die per stuk ruim 300 pond waard zijn.

De vier bananen zijn gesmeed door de bekende Londense goudsmid Smith & Harris, het duo dat ook de Kate Mo Siren heeft gemaakt.

Het thema van bananen is niet zo willekeurig als het lijkt voor fans die de ontwikkeling van Sea of Thieves volgen. Op het moment zijn bananen de enige voorwerpen waarmee schade genezen kan worden. Ook staat Rare bekend voor het maken van Donkey Kong-games, waar genoeg bananen in te vinden zijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou