Sea of Thieves krijgt meer verhalende content in 2022

Sea of Thieves krijgt meer verhalende content in 2022

Sea of Thieves krijgt in 2022 meer verhaalgedreven content. Dat maakt Rare bekend in een uitgebreide blogpost over de game.

Zo worden er Adventures en Mysteries aan de game toegevoegd. Adventures zijn evenementen die zo'n twee tot drie weken live zijn en elk een hoofdstuk vormen. Nieuwe tussenfilmpjes stuwen het verhaal van de game voort, waarna een finale volgt. Shrouded Islands betreft het eerste Adventure en gaat op 17 februari van start.

Mysteries zijn permanente raadsels die Adventures aanvullen en spelwereld 'rijker' laten aanvoelen. Het eerste mysterie draait om een moord die spelers moeten oplossen.

Verder krijgt de game weer seizoensupdates met nieuwe content. Vanaf seizoen 6 zijn zeeforten beschikbaar in de game, die waardevolle schatten waarborgen.

In 2021 beleefde Sea of Thieves het meest succesvolle jaar ooit. Zo werd de game ruim 5 miljoen keer verkocht en kent de game 25 miljoen spelers.

Bekijk hieronder de volledige presentatie van Rare.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes; dat is nice!

0
test

Is deze game een beetje solo te spelen ?

0
test

@ravw typische game die nog tig keer leuker wordt met een crew. Maar dat gezegd hebbende, ja solo is het ook absoluut tof. Heb zelf het overgrote merendeel in m'n eentje gespeeld en al heel wat uren van genoten.

0
test

@ravw veel te spannend in je eentje..

0

Aanbevolen voor jou