Sea of Thieves komt op 3 juni naar Steam

Sea of Thieves komt op 3 juni naar Steam

De multiplayergame Sea of Thieves verschijnt op 3 juni op Steam.

Dat heeft ontwikkelaar Rare aangekondigd. Het spel verscheen in 2018 op Xbox ONe en pc, maar was op laatstgenoemde platform alleen via de Windows 10 Store beschikbaar. Sinds release heeft de game al meer dan tien miljoen spelers.

De Steam-versie van de game ondersteunt cross-play tussen Xbox One- en pc-spelers. Progressie kan ook meegenomen worden door in te loggen op Xbox Live.

In Sea of Thieves vormen spelers een piratencrew waarmee ze een schip moeten besturen en eilanden bezoeken om schatten te vinden. Ondertussen bevinden zich ook andere piratencrews - bestuurd door zowel de computer als andere spelers - op de zee die andere crews kunnen aanvallen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laatst eindelijk een keer gespeeld vanwege de gamepass. Erg leuke game, maar ik speelde het alleen en het blijkt uit alles dat je veruit de meeste fun zult halen uit het spelen met een groepje vrienden. Hopelijk dat ik nu eindelijk wat vrienden kan overhalen nu deze op steam uit komt. P.S. Ik weet dat deze al lange beschikbaar is op de windows store, maar daar willen een hoop mensen m niet op kopen.

0

@darkmanwls Klopt helemaal, met een groep is het een stuk leuker deze game. Ik heb dit regelmatig met randoms gespeeld en daar heb ik eigenlijk alleen maar leuke ervaringen mee gehad. Dat komt natuurlijk omdat het een hele relaxte game is, het gaat niet om kills of winnen het gaat puur om lol beleven.

0
test

nee hier het zelfde kopen op steam , of anders op andere platforms gratis krijgen , zo als Epic / uplay of origin anders no go , mits je het via steam gekocht heb dan Ik heb ook veel zin in deze game

0

Aanbevolen voor jou