Screenshots van turn-based ALFA: Antiterror | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het Ru ische MiST Land heeft haar officiële website voorzien van een aantal nieuwe screenshots van ALFA: Antiterror, de squad-based turn-based tactische anit-terreurgame die men hoopt in het derde kwartaal van dit jaar af te leveren. Het spel laat de speler orders geven aan een special forces eenheid anno 1983 in Rusland. Na het geven van je orders zal het spel twintig tot zestig seconde de gebeurteni en automatisch afwikkelen, waarna het weer stopgezet wordt en je de kans krijgt nieuwe tactieken door te voeren, vergelijkbaar met de Combat Mi ion spellen.

Elk van de mi ies die je in ALFA: Antiterror zult spelen zijn gebaseerd op historische gebeurteni en zover mogelijk. Een aantal van deze mi ies waren tot voor kort nog geheim voor de buitenwereld en geven je dus een inkijk in de geheime acties van de Ru ische staat in de desbetreffende periode. Men heeft soms noodgedwongen wat aanpa ingen door moeten voeren omdat in enkele mi ies nog informatie zou kunnen zitten die nog steeds geheim is, waardoor de makers er hun fantasie op los gelaten hebben. Ook de wapens en voertuigen in het spel zijn gebaseerd op wapentuig dat destijds echt bestond of in ieder geval in prototype fase was.

Wanneer ALFA: Antiterror een succes wordt kunnen fans van turn-based squad-based games alleen maar juichen, want ontwikkelaar MiST Land werkt momenteel ook aan een tweetal nieuwe game in de Jagged Alliance reeks voor Strategy First, en het is niet te hopen dat men die reeks zal verklungelen. ALFA ziet er alvast erg goed uit, zoals ook op de onderstaande screenshots te bezichtigen is.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou