Screenshots en releasedatum Crash Bandicoot 4 gelekt

Screenshots en releasedatum Crash Bandicoot 4 gelekt

Eerder deze week lekte het bestaan van een nieuwe Crash Bandicoot-game uit, nu zijn ook screenshots uit een aankomende trailer op het internet verschenen.

In een thread op 4chanzijn screengrabs van lage resolutie gedeeld, die afkomstig zouden zijn uit een trailer voor de nieuwe game. In een van de afbeeldingen wordt de releasedatum onthuld: 9 oktober.

 

Het nieuwe deel in de Crash-serie volgt na succesvolle remakes van de originele trilogie en kart-racer. In de gelekte screenshots zijn nieuwe werelden te zien, zoals een jungle-level en een lava-wereld.

 
 
 
 
 
 

Het bestaan van Crash Bandicoot 4: It's About Time lekte eerder deze week via de Taiwan Digital Game Rating Committee. De game kreeg een leeftijdsclassificatie op PlayStation 4 en Xbox One, en wordt volgens de beschrijving ontwikkeld door Toys for Bob - de studio achter Spyro Reignited Trilogy. Ook lekte de box art uit.

De game speelt zich volgens de beschrijving af in 1998. Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. Volgens ingewijde Daniel Ahmad wordt de game aanstaande maandag onthuld tijdens de showcase van de Summer Game Fest.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan je deze ook op PS5 spelen? Xbox is daar veel duidelijker in bij hun staat het op de cover.

0
test

@TommyVercetti voor zover ik weet wordt de ps5 gewoon backwards compatible

0
test

@TommyVercetti De game komt na juli uit. Dan moeten alle PS4 games die verschijnen werken met de ps5 dus ja. Heel het BC van Ps5 blijft nog een mysterie voor mij. Welke games kunnen we straks spelen? En welke games worden later BC? Overduidelijk dat ze hier mee achterlopen ten op zichte van Xbox.

0
test

@ShadowKiller Vergeet niet dat MS hier ook een tijd over heeft gedaan. Van de eerste xbox naar 360 moesten devs speciale patches leveren voor het werkte. Van 360 naar XB1 was nadat het werkend gemaakt is ook eerst enkel de meest recente digitale games beschikbaar. Sony heeft aangegeven het aan de developers over te laten, dus afhankelijk van hoeveel tijd/geld het kost. Ik vermoed dat we vrijwel alle bekende games kort na ps5 release kunnen spelen, maar mogelijk sommige games nooit.

0
test

Eerder lekte al nieuwe merchandise. Hier waren ook 2 pinnen ban Tawna en Dingodile. Tawna had een beetje blauw haar en zag er punk uit, wellicht dat we verschillende versies van personages tegen komen in de verschillende dimensies

0

Aanbevolen voor jou