Scarygirl in januari naar XBLA en PSN, PC volgt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Scarygirl is gebaseerd op het gelijknamige personage van tekenaar Nathan Jurevicius. Er zijn een online flashgame, speelgoed, online comic en een graphic novel verschenen over het meisje met een ooglapje en een tentakelarm. Ook is er een film in de maak. Het verhaal van de aankomende platformgame is volledig nieuw; hierin gaat Scarygirl op zoek naar een mysterieuze man die steeds in haar dromen opdoemt.

In de game kunnen spelers opzetstukken krijgen voor Scarygirls tentakelarm, die standaard met een haak is uitgerust. Ook zijn er nieuwe moves en upgrades te verkrijgen. Het spel heeft een offline coöperatieve modus waarin de tweede speler de controle neemt over het kungfukonijn Bunniguru. Scarygirl wordt ontwikkeld door Ricochet HD-maker TikGames en uitgegeven door Square Enix.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou