Scarlet Nexus krijgt twee verschillende campagnes

Scarlet Nexus krijgt twee verschillende campagnes

Scarlet Nexus krijgt twee speelbare personages met ieder een eigen campagne. Dat maakte Bandai Namco onder andere bekend.

Eerder onthulde Bandai Namco Yuito Sumeragi als protagonist. Nu blijkt dat spelers er ook voor kunnen kiezen om als Kasane Randall te spelen en het verhaal vanuit een ander perspectief te bekijken. Later volgt meer informatie over de verschillende campagnes.

Ook zijn nieuwe beelden van de actie-rpg verschenen, waaronder een verhaaltrailer met nieuwe personages. Verder verschenen nieuwe gameplaybeelden en een videoclip met de soundtrack van The Oral Cigarettes.

Scarlet Nexus speelt zich af in New Himuka, waar wezens genaamd The Others uit de lucht komen vallen om de breinen van mensen op te eten. Protagonisten Yuito en Kasane sluiten zich aan bij de Other Defense Force om de wezens te bevechten. Spelers beschikken daarbij over verschillende wapens en superkrachten, die ze kunnen lenen van teamgenoten.

Scarlet Nexus verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Lees ook onze preview van de game.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou