Savegames Shadow of Mordor waarschijnlijk te importeren in Shadow of War | Gamer.nl

Savegames Shadow of Mordor waarschijnlijk te importeren in Shadow of War | Gamer.nl

Een nieuwe update voor Middle-earth: Shadow of Mordor lijkt te suggereren dat savegames overgeheveld kunnen worden naar Shadow of War.

Update 1.10 is neemt 6.0 GB in beslag op de PlayStation 4, 2.27 GB op Xbox One en maar 8.1 MB op pc. Verder hebben zowel Warner Bros. en ontwikkelaar Monolith Productions niks bekendgemaakt omtrent de functie van de update. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de komst van Middle-earth: Shadow of War.

Ten tijde van de onthulling van Shadow of War werd er in een interview aan vicevoorzitter van Monolith Productions Michael de Plater gevraagd of savegames van Shadow of Mordor overgezet kunnen worden naar Shadow of War. Hierop antwoorde de Plater: "Ik kan me niet meer herinneren wat ik daarover mocht zeggen." Vervolgens raadpleegde hij een pr-woordvoerder, waarna hij zei dat hij er op dat moment nog niks over kon zeggen.

Middle-earth: Shadow of War zou aanvankelijk 24 augustus gelanceerd worden, maar komt nu 10 oktober uit op Xbox One, PlayStation 4 en Windows. Lees hier onze preview van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou