Savefile Marvel's Spider-Man toch wel over te zetten naar remaster

Savefile Marvel's Spider-Man toch wel over te zetten naar remaster

Spelers van Marvel's Spider-Man kunnen hun savefile toch wel overzetten naar de aankomende PlayStation 5-remaster.

Dat heeft ontwikkelaar Insomniac Games aangekondigd. In september bleek dat savefiles van de oorspronkelijke game niet compatibel waren met de remaster, maar Insomniac heeft de kritiek op deze beslissing ter harte genomen en maakt dit nu wel mogelijk. De optie moet ergens eind november via een update beschikbaar komen. Daarbij worden dan drie nieuwe kostuums die eerst alleen in de remaster zaten, ook aan de PS4-game toegevoegd.

De remaster van Spider-Man bevat snellere laadtijden, verbeterde animaties en lichtinval en ray tracing. Net zoals in Miles Morales is er ook een performance-modus waarmee het spel in 60 frames per seconde draait. Geïnteresseerden kunnen de remaster samen met PS5-game Spider-Man: Miles Morales aanschaffen. De games zijn vanaf 12 november beschikbaar, de PlayStation 5 komt hier op 19 november uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

HEt gaat niet helemaal lekker met de communicatie rondom games, accessoires en andere features rondom de PS5 en PS4 de laatste tijd. Veel tegenstrijdige berichtgeving

0

@fonsrutte Dit is geen tegenstrijdige berichtgeving. Ze passen het aan na kritiek van de fans, da's wat anders. Want beide berichten klopten op dat/dit moment

0

@Zut Dan vind ik het helemaal vreemd, eerst zeggen dat het niet kan maar na kritiek wel voor elkaar krijgen en dan ook nog eens binnen een paar weken. Waarom het dan niet meteen goed doen?

0
test

deze game zou gewoon een gratis update moeten krijgen net zoals gears 5 dat heeft gekregen voor series x. die draait nu met features die de pc niet eens heeft.

0
test

@hulstpower Het is een remaster, geen bc patch.

0
test

@TheRealBonecrusher1973 het is gewoon resolutie omhoog en een ay tracing update precies wat ze bij gears 5 ook. Hebben gedaan. Geloof wat je wilt maar dit had met een patch gedaan kunnen worden. Puur dubbel geld pakken op de gamers.

0

@TheRealBonecrusher1973 Een remaster van een game die amper 2 jaar oud is, dat is eerder een patch met wat schoonheids-updates

0

Aanbevolen voor jou