Sam and Max Save the World krijgt remaster op Switch en pc

Sam and Max Save the World krijgt remaster op Switch en pc

De adventuregame Sam and Max Save the World krijgt op 2 december een remaster op pc en Switch.

De episodische reeks van Telltale Games bestaat uit zes episodes. Al deze episodes zijn in één pakket beschikbaar vanaf 2 december op Steam, Gog.com en de Switch eShop. Daarbij zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd, waaronder verbeterde graphics en audio, ondersteuning voor controllers en ondertiteling.

De remaster wordt ontwikkeld door Skunkape Games, een team bestaande uit voormalige werknemers van Telltale. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Eerder dit jaar werd een nieuw Sam and Max-project aangekondigd gerelateerd aan virtual reality. Die game wordt gemaakt door HappyGiant, maar veel is daar nog niet over bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is dus niet de originele game Sam & Max Hit The Road, maar de TellTale game van iets van 10 jaar terug. Deze vond ik beduidind minder leuk dan het origineel. Hetzelfde vond ik van de Monkey Island games waar TellTale toen een game van gemaakt heeft.

0

@fonsrutte Ja hetzelfde. Sam & Max was misschien "maar" een point & click adventure maar het had redelijk overtuigende tekenfilm graphics en karakters, extreem overdreven audio en fantastische muziek (verreikt door het geweldige iMuse systeem); het was al leuk om gewoon random dingen uit te proberen om te zien hoe S&M zouden reageren, niet weten wat je moest doen om verder te komen was absoluut geen probleem. Al dat ontbreekt in de Telltale games, het is maar een schim van wat het zou moeten zijn. Maar een klein beetje Sam & Max is nog steeds beter dan helemaal geen Sam & Max...

0

Aanbevolen voor jou